Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Dupla töltésű

Fő kategória >Dupla töltésű

Állványos csapos szőlő
Ez az állványos, csapos szőlőfürt formájú díszüveges bor minden alkalomra különleges ajándék. A szőlőfürt alján ízléses csap segít kitölteni a tartalmát. Ez az exkluzív megjelenésű, szőlőfürt formájú díszüveg Tokaji Furminttal töltött, szára pedig száraz Mátrai Cabernettel töltve. A termék űrtartalma: 0,5 L. A termék mérete: 12*12*38cm.
 
Borkút (0443)
Borkút
Különleges ajándékot keresel egy különlege alkalomra? Legyen az születésnap, karácsony, vagy évforduló, ennek a dupla töltésű borkútnak igazán nehéz ellenállni! Alján ízléses csappal felszerelve fa állványban nem csak a lakás, de akár az iroda dísze is lehet borral őrizve, vagy anélkül. A palack Trokaji Furminttal, a benne lévő szőlőfürt pedig Cabernet sauvignonnal töltve. A termék űrtartalma: 0,5 L.A termék mérete: 35x12 cm.Szulfitot tartalmaz.
 
Dupla pisztoly
 
Füles Barby szívvel
 
Görög (0429)
Görög
Görögország hangulatát idéző díszüveg kétféle borral töltve bármilyen alkalomra nagyszerű választás. A palack Tokaji Furminttal, s a kívül ékeskedőszőlőfürt száraz Mátrai Cabernettel van töltve. A termék űrtartalma: 0,5 L.A termék mérete: 25x10 cm.Szulfitot tartalmaz.
 
Homokfuvott (0290)
Homokfuvott
Különleges ajándékot keresel, de az ajándékozottnak már mindene megvan? Tanácstalan vagy az ajántékot illetően? Ez a Tokaji Furminttal töltött, homokfúvott díszüveg, benne száraz Mátrai Cabernettel töltött szőlőfürttel igazán különleges ajándék bármilyen alkalomra. A homokfúvott üveg szépségének köszönhetően a benne lévő bor elfogyasztása után is az ajándékozott otthonának emlékezetes dísze marad majd. A termék űrtartalma: 0,395 L. A termék mérete: 33 8cm. Szulfitot tartalmaz.... 
Kerektalpú (0252)
Kerektalpú
A legmegfelelőbb ajándék kiválasztása, különböző alkalmakra nem könnyű feladat, főleg akkor, ha az ajándékozottnak már mindene megvan. Ez a Tokaji Furminttal töltött, kerektalpú díszüveg, benne száraz Mátrai Cabernettel töltött szőlőfürttel igazi bónusz ajándék, melyet bármilyen alkalomra jó szívvel ajánunk. A termék űrtartalma: 0,5 L. A termék mérete: 25x10 cm. Szulfitot tartalmaz.
 
Kis csavart szőlővel
 
Korsó (0061)
Korsó
Korsó alakú díszüveges bor benne szőlőfürttel igazán elegáns, különleges, színes és emlékezetes ajándék. Kétféle bor egyetlen palackba zárva! A korsó alakú üveg Tokaji Furminttal töltött, benne a szőlőfürt száraz Mátrai Cabernet-t rejt. A termék űrtartalma: 0,5 L. A termék mérete: 25x10 cm. Szulfitot tartalmaz.
 
Kupola (0016)
Kupola
Ajándékot keresel és nehezen döntessz? Egy díszüveges bor minden alkalomra ideális választás! Ez a dupla töltésű kupola alakú üveg különlegessége a benne lévő szőlőfürtben rejlik. A kupola Tokaji Furminttal töltött, a benne lévő szőlőfürt pedig Mátrai Cabernetvel van töltve. A termék űrtartalma: 0,5 L. A termék mérete: 33x8 cm. Szulfitot tartalmaz.
 
Rózsafa (0955)
Rózsafa
Ajándékot keresel, ami örökre emlékezteti majd az ajándékozottat, hogy kitől és miért kapta? Ebben a duplatöltésű díszüveges palackban, mely egy rózsát rejt magában, biztosan nem fogsz csalódni! A rózsa kiváltképp hölgyeknek ajánlott, virág helyett is virág, bármilyen alkalomra. A palack Tokaji Furminttal töltött, a benne lévő rózsa száraz Mátrai Cabernettel töltve. A termék űrtartalma: 0,5 L. A termék mérete: 25x10 cm. Szulfitot tartalmaz.
 
Spirál (0610)
Spirál
Szimbolikus ajándékot keresel? Ebben a spirálban minden benne van: az élet körforgása, az életesemények emlékezetes fordulatai. A Tokaji Furminttal töltött üveg, és a benne benne lévő száraz Mátrai Cabernettel töltött szőlőfürt egy igazán emlékezetes ajándék lehet bármilyen alkalomra.  A termék űrtartalma: 0,5 L. A termék mérete: 25x10 cm. Szulfitot tartalmaz.
 

Sorrend:

Webáruház készítés