Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

ExtraPisztoly (2300-1)
Pisztoly
 
Puska (3222)
Puska
 
Régi autó (0542)
Régi autó
Retróban utazol? Netán az ajándékozottad szerelmese a retró dolgoknak? Akkor ezt a díszüveget neked szántuk! A régi autó formájú palackba zárt bor tökéletes ajándék az autók és a retró szerelmeseinek. Kiváló választás örök ifjaknak, vagy akár autószerelőknek és autókedvelőkenk is. Az autó formájú díszüveg 0,75l Mátrai Cabernet Sauvignonnal töltött. A termék űrtartalma: 0,6 L. A termék mérete: 12x20 cm. Szulfitot tartalmaz.
 
Szarvas (0696)
Szarvas
Mi lenne, ha ezzel az exkluzív csodaszarvas formájú díszüveges borral lepnéd meg kedvesed? E nagyszerű csodaszarvas képes bárkit lenyűgözni! Sok éves tapasztalatunk is bizonyítja, hogy nincs olyan ember, aki ne emlékezne arra, kitől és miért kapta. E kiszerelés védjegye a valódi érzelmi töltet a különleges formájú üvegbe rejtve. A termék űrtartalma:0,75 L és Cabernet sauvignonnal van töltve. A termék mérete: 34x24 cm. Szulfitot tartalmaz.
 
Szélestalpú szőlővel
 
Vaddisznó (0665-1)
Vaddisznó
Vadásznak, netán vadakat kedvelőnek keresel tökéletes ajándékot? Ez a vaddisznó formájú díszüveg kitűnő választás! A bor elfogyasztása után is nagyszerű emlék, mely nem csak az otthon, hanem akár az iroda éke is lehet. A vaddisznó formájú díszüveg Cabernet Sauvignonnal töltött. A termék űrtartalma: 0,75 L. A termék mérete: 25x19 cm.Szulfitot tartalmaz.

 


Sorrend:

Webáruház készítés