Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Extra


3 gömbös cama sutra
Exkluzív ajándékot keresel egy különleges alkalomra? Ebbe a 3 gömbös palackba pajzán jeleneteket rejtettünk, melyek biztosan mosolyt csalnak az ajándékozott arcára. A bortorony alján ízléses csap segít kitölteni a tartalmát. Exkluzív megjelenése miatt, erre ritkán kerül sor, noha Tokaji Furminttal töltöttük. E Cama sutra motívumos díszüveges bor kiváló ajándék legény-, vagy leánybúcsúra, új kolléga köszöntésére, vagy egy régi búcsúztatójára. A termék űrtartalma: 2 L. A termék mérete: 56x19 cm... 
3 gömbös gyümölcsös
 
3 gömbös gyümölcsös + pohár
 
3 gömbös nászpár
Exkluzív ajándékot keresel nászajándékba? Ebbe a 3 gömbös palackba mindent bele rejtettünk, ami a házasulandók arcára biztosan mosolyt csal. Az egyes részek a családalapítás részleteit mutatják be: eljegyzést, esküvőt, és gyermekááldást. A bortorony alján ízléses csap segít kitölteni a tartalmát. Exkluzív megjelenése miatt, erre ritkán kerül sor, még ha a palack Tokaji Furminttal is van töltve. A termék űrtartalma: 2 L. A termék mérete: 56x19 cm. Szulfitot tartalmaz.... 
3 gömbös vadász
Exkluzív ajándékot keresel? Ebbe a 3 gömbös palackba egy vadászt rejtettünk szarvasvadászat jeleneteivel. A bortorony alján ízléses csap segít kitölteni a tartalmát. Exkluzív megjelenése miatt, erre ritkán kerül sor, noha Tokaji Furminttal töltöttük. E 3 gömbös csapos díszüveges bor kiváló ajándék vadász társunknak, barátunknak, kollégánknak bármilyen alkalomra. A termék űrtartalma: 2 L. A termék mérete: 56x19 cm. Szulfitot tartalmaz.
 
Bika (0665)
Bika
Nem kell matadornak lenned ahhoz, hogy tudj bánni a bikával! Aki e bika formájú palackunkból megkóstolja a Mátrai Cabernet Sauvignon borunkat, rögtön bikaviadalon érzheti magát. A bikaviadalok szerelmeseinek, vagy akár a Bika csillagjegy szülötteinek is igazi szívhez szóló ajádék! A bika formájú díszüveg Mátrai Cabernet Sauvignonnal töltött. A termék űrtartalma: 0,75 L. A termék mérete: 25x19 cm. Szulfitot tartalmaz.
 
Bortorony 2 pohárral
 
Bortorony 4 pohárral
 
Chopper (0962)
Chopper
Az autók és motorok szerelmeseinek a világon minden ajándék kiváló, ami a szeretett tárgyukra emlékezteti őket. Nem is lehet másként ezzel a vagány csopperrel sem. E csopper formájú díszüveg Cabernet sauvignonnal töltött. A termék űrtartalma: 0,35 L. A termék mérete: 18x36 cm. Szulfitot tartalmaz.
 
Cupeé (3000)
Cupeé
 
F1 autó (2997)
F1 autó
 
Faállványos csapos szőlő + 2pohár
 
 

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés