Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

ParafaSzeretettel (2539-21)
Szeretettel
Az ajándék a törődés egyik jele. Akkor lesz egy ajándék szép, ha szívből jön. Szeretettel feliratú díszüvegünk tökéletes választás a törődés kifejezésére, bármilyen alkalomból is adják.
 
Mátrai Kékfrankos félédes vörösborral töltött parafacímkés palack.

A termék űrtartalma: 0,75 L.

A termék mérete: 31x8 cm.

Szulfitot tartalmaz.
 
Szíves (2539-20)
Szíves
„A legszebb ajándék: egy mosoly. Egy ölelés. Vagy még az sem - csak egy gondolat: "Szeretlek"” írta Müller Péter. Szeretetünk kifejezésének pedig nincs is jobb módja, mint egy különleges parafacímkés bor. Ha szerelmünk elolvassa feliratát, garantáltan könnyeket csal a szemébe e szerelmi vallomás. Ajánlom minden szerelmesnek, aki szeretné meglepni párját. 
 
Mátrai Kékfrankos félédes vörösborral töltött parafacímkés palack.

A termék űrtartalma: 0,75 L.... 
Szülinapos (2423-1)
Szülinapos
A legmegfelelőbb ajándék kiválasztása, különböző alkalmakra nem könnyű feladat. Biztosíthatom, különleges csomagolt díszüvegeink, alkalmakra palackozott boraink, figurás palackjaink, kézzel készített agyagpalackjaink, dupla töltésű és szőlő formájú palackjaink, fém- és parafacímkés boraink illetve palackos boraink között mindenki megtalálja a számára tökéletes ajándékot. Hiszen, mint tudjuk: az ajándék maradandó élmény.
 
Fűszeres, gyümölcs illat ( erdei gyümölcs, feketeribizli), koncentrált zamat, nagy test, élénk savak, érlelt finom tanninok jellemzik.
 
Szülinapos parafacímkés üvegbe töltött Mátrai Cabernet Sauvignon száraz vörösbor.

A termék űrtartalma: 1,5 L.

A termék mérete: 35x9 cm.

Szulfitot tartalmaz.
 
Szülinapos vers (2539-9)
Szülinapos vers
 


Sorrend:

Webáruház készítés